3 Nisan 2013 Çarşamba

Tatil Köyleri


  Tatil köyleri geçmiş yıllarda pek fazla önem taşımıyordu. Ancak son yılların en gözde tatil mekanlarını büyük oteller yerine tatil köyleri aldı.
   Tatil köyleri hem hizmet açısından gayet iyi iken fiyatları da cebimiz dostu. Şehrin gürültüsünden ulaşmak için tatil köylerini seçen insanlar, ucuza ve kaliteli hizmetle nasıl tanışabilirler? Ege ve Akdeniz’in şirin tatil köyleri ve önerilenler?


    Havalimanına şehir merkezine, denize ve gezilecek bir çok yere yakın olan Bodrum’un incileri arasında yer alan Temenos Hotel!  5200 metre karelik bir alana şık bir şekilde kurulmuş olan Temonos Hotel Bodrum’un nadide tatil köyleri arasında yer alır. Temenos Hotel 24 oda kapasiteli şık bir mimariye sahip tatil köyüdür. Gidenleri büyüler ve ulaşım açısından da çok kolaylık sağlar. Konaklama rahatı özellikle düşünülmüşken, görevlilerin sıcak karşılaması misafirliğe gitmişsiniz gibi hissettiriyor. 28 metre karelik odaların tümü deniz manzaralı ve özeldir. Oda içinde size lazım olabilecek her türlü ihtiyacınız karşılanmıştır. Bu kış tatili sakin ve ılıman bir yerde geçirmek isteyenlerin tercihleri arasında Bodrum’un güzel tatil köyü Temenos Hotel tabii ki yer almaktadır.
   Doğa Apart Otel Fethiye’nin 1957’de yaşadığı depremde harabe olan ancak müze gibi olan görüntüsüyle turistlerin ilgisini çeken bir yerdir. Günümüzde iyice restore edilmiş ve kullanıma açılmıştır. Fiyatları uygun olan bu tatil köyü gerçekten ucuz ve kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaktadır. Otantik snack barı ve yüzme havuzu ile keyifli bir tatil imkanı sunuyor.  Yerleşim yerinde yaklaşık 40 hane bulunur ve şehrin gürültüsünden kaçıp rahatlamanın ucuz ve kaliteli adresi olur. Yaklaşık 200 senelik evlerin restorasyonu ile olan bu yerleşim yeri ve mimarisi ile ayrıca cezbedici yönü olmasıda dikkatlerden kaçmıyor.
   Kışın yarısının getirdiği yorgunluğu, iş stresini ve okul stresini kayak merkezleri soğuk alanlar yerine daha ılıman ve tatil köylerinde geçirmek isteyenler için önerilen Akdeniz ve Ege’nin tatil mekanları önerilirken, ucuzluk ve kalite konusunda da ülkemizin nadide tatil yerleri Akdeniz ve Ege gözlere çarpmaktadır. Bu kış üşümek  yerine daha ılıman bir yer tercih etmek istiyorsanız, öneriler bizden tercihler sizden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder